Hoe werkt het?

Op Super Slim vindt u elke dag nieuwe aanbidingen, samples en gratis test producten die onze team op het internet heeft kunnen vinden. 

Samples

Samples worden door Belgische merken en merken uit het buitenland aangeboden om hun producten te promoten.  Daarnaast is het een goede manier om de mening van hun doelgroep te ontdekken. In het algemeen, het aantal aangeboden samples is gelimiteerd tot honderden of duizenden personen. Dit houdt in dat u snel dient te reageren als u van het gratis aanbod wilt profiteren. Onze artikelen worden dagelijks op de website geplaatst. 

Wanneer de mogelijkheid zich toedient versturen we zelf samples van de diverse merken. 

Gratis Producten

Veel sites geven dingen gratis weg, terwijl anderen er geld voor vragen. Je hoeft deze aanbiedingen alleen maar te vinden. Ons team staat op de uitkijk en zal u op de hoogte houden. Het kan gaan om tijdschriften, kleurplaten, kaartjes voor voorstellingen, e-boeken, toegang tot culturele sites die boeken, films enz. die online worden zetten.

Goede deals (kortingen, promotiecodes, producten aangeboden met een aankoopverplichting)

De deals en aanbiedingen zijn vaak onbeperkt beschikbaar gedurende enkele dagen of zelfs weken. Kortingen zijn ook een manier om producten te promoten door interessante prijzen aan te bieden, coupon codes, gratis producten bij een aankoopverplichting, enz.