FAQ – Help

I. Algemene vragen

1. Werking

Wat is het voordeel van super-slim.be?

super-slim.be geeft u toegang tot de beste aanbiedingen die elke dag voor u gevonden worden en die eerst op andere sites te vinden waren. Zo kunt u nieuwe gratis producten/sampels ontdekken die bij u thuis worden bezorgd, profiteren van kortingen, promotiecodes, speciale aanbiedingen of deelnemen aan talrijke wedstrijden.

Hoe werkt super-slim.be?

Om meer te weten te komen over een aanbieding, klikt u gewoon op de knop “aanbieding bekijken” op de home page of op één van onze categoriepagina’s. Zo kunt u alle informatie over de aanbieding zien en rechtstreeks naar de website gaan waar de aanbieding te vinden is, zodat u er gebruik van kunt maken.

Wij verzamelen alle deals voor u, ook al zijn wij niet de initiatiefnemer. Het is dus mogelijk dat u niet geselecteerd wordt, en dat spijt ons. Maar helaas hebben wij niet de bevoegdheid om over de uitslag te beslissen.

Worden de deals gemodereerd / bewerkt?

Bij super-slim.be doen wij er alles aan om u actuele en altijd beschikbare deals te bieden. Helaas staat bij sommige deals de vervaldatum niet aangegeven. Daarom zullen wij u waarschuwen wanneer de einddatum van een deal niet bekend is, en wij verbinden ons ertoe de geldigheid van onze bestaande deals regelmatig te controleren. Als een deal niet meer beschikbaar is, zullen wij die bijwerken door een grijs ” verlopen ” bericht te tonen.

2. Financiering

Hoe wordt super-slim.be gefinancierd?

Onze voornaamste financieringsbron komt van de reclamebanners op super-slim.be.
Het kan gebeuren dat wij betaald worden om bepaalde deals aan te bieden. Alle aanbiedingen worden door het team gecontroleerd om er zeker van te zijn dat zij voldoende voordeel opleveren voor de gebruikers van de site. Elke dag worden sommige deals afgewezen omdat ze niet interessant genoeg zijn.

Wat is de betekenis van de rubriek “Reclame”?

Om onze activiteit te verzekeren en u steeds meer deals te kunnen doen, verkopen wij reclame-inserts op onze site aan bedrijven. Dankzij dit blijft onze dienst gratis voor u, de gebruikers. De reclame-inserts worden allemaal voorafgegaan door een vermelding “Advertentie”, waardoor de gebruiker zich kan laten informeren.

II. Gebruik

Wat zijn de 3 hoofdrubrieken?

Wij hebben onze deals in 3 categorieën ondergebracht: Gratis, Kortingen en Verlotingen.

GRATIS

In deze rubriek vindt u alle gratis deals die op het web te vinden zijn: tijdschriften, kleurboeken, kaartjes voor voorstellingen, e-boeken, toegang tot culturele sites die boeken en films online zetten, enz.

Wij hebben ook alle gratis sample aanbiedingen. Deze samples worden door Franse of buitenlandse merken uitgedeeld om hun producten te promoten. Zij zijn voor hen ook een gelegenheid om hun nieuwe producten te testen en de mening van de consumenten te peilen.

Het aantal samples dat de merken uitdelen is vaak beperkt, dus u zult zich moeten haasten om ze aan te vragen om er kans op te maken.

Waar mogelijk verdelen wij zelf samples van andere merken.

VERLOTING

Merken organiseren graag regelmatig verlotingen om u hun producten te laten winnen. En bij super-slim.be bevestigen wij graag het gezegde dat alle winnaars hun geluk beproefd hebben! Daarom zullen wij in deze rubriek alle beschikbare verlotingen samenbrengen om uw kansen om te winnen zo groot mogelijk te maken. U hoeft alleen maar diegene uit te kiezen die u leuk vindt en deel te nemen.

Voor verlotingen gelden reglementen waarin de regels voor deelname zijn vastgelegd. Dit zijn gratis wedstrijden waarbij u meestal gevraagd wordt een deelnameformulier in te vullen. Als het spel afgelopen is, wordt er geloot om de winnaars te bepalen. De winnaars worden vervolgens door het organiserende merk gecontacteerd om de voorwaarden voor ontvangst van hun prijzen te bevestigen.

KORTINGEN

Er zijn verschillende commerciële aanbiedingen waarmee u kunt profiteren van kortingen en besparingen in uw dagelijks leven.

In deze rubriek vindt u alle goede aanbiedingen waarmee u minder kunt betalen: kortingen, couponcodes, producten aangeboden met een aankoopverplichting, enz.

Kunnen wij de opmaak van de bonnen veranderen?

In onze categoriepagina’s (freebies, wedstrijden en kortingen) kunt u de presentatie van de deals veranderen door te kiezen :

  • om alleen onze favoriete aanbiedingen te tonen
  • om aanbiedingen te rangschikken volgens hun populariteit “meest populair”.
  • om ze in te delen in chronologische volgorde “meest recent”.

III. Nieuwsbrief

Waar dient het voor?

Met onze nieuwsbrief kunt u dagelijks op de hoogte gehouden worden van onze deals. Elke dag ontvangt u onze laatste beschikbare deals rechtstreeks in uw mailbox.

Hoe kan ik mij inschrijven?

U hoeft alleen maar op de knop “Nieuwsbrief” te klikken, die naast het zoekvak staat en op alle pagina’s beschikbaar is. Er verschijnt dan een invoegtoepassing op uw scherm. U hoeft alleen maar uw e-mailadres in te vullen, onze Algemene Voorwaarden en ons privacybeleid te aanvaarden en op “Ik schrijf me in” te klikken, en dat is alles!

Hoe kan ik mij uitschrijven voor de nieuwsbrief?

U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de nieuwsbrief door naar de rubriek “Uitschrijven” te gaan in de rubriek ” Disclaimer” onderaan op de site. Voer gewoon uw e-mailadres in en u wordt automatisch uitgeschreven voor onze nieuwsbrieven. U kunt ook gewoon op de afmeldingslink klikken die u in elke nieuwsbrief die u ontvangt vindt.

IV. Ons vinden

Waar kan ik super-slim.be buiten de site vinden?

U vindt ons op Facebook en Instagram om zo ons nieuws te volgen en op de hoogte te blijven van onze laatste deals.

Zijn er tegenhangers van super-slim.be in andere landen?

Ja, wij maken deel uit van een internationaal netwerk dat verschillende landen omvat, zoals Duitsland, Spanje, België…

Andere landen zullen zich spoedig bij ons aansluiten en onze scoutsfamilie uitbreiden om u meer en meer goede aanbiedingen op internationaal niveau te kunnen bieden!