-- Reclame --
Gepubliceerd op

Besparen op al uw aankopen via de app van Woolsocks

Gratis
Gepubliceerd op

Het is soms helemaal niet zo moeilijk om geld te besparen op bijvoorbeeld uw vaste lasten of op uw dagelijkse boodschappen. Het is alleen belangrijk om te weten waar u moet zijn om te besparen en wat u daarvoor moet doen. Wij van Super Slim zijn er voor u om u daarbij te helpen. Wij kwamen deze handige app tegen en willen hem graag met u delen.

Online boodschappen

Als u fan bent van online shoppen dan is deze app genaamd Woolsocks echt iets voor u. Leden van deze app kunnen namelijk online hun aankopen doen en direct een deel van het betaalde bedrag terugvragen. Grote en bekende merken vindt u terug in de app dus u hoeft niks te veranderen, maar kunt gewoon doorgaan met het kopen bij voor u bekende winkels en vervolgens te profiteren van cashbacks bij Woolsocks.

Cashback na afloop

Als u een online aankoop heeft afgerond dan kunt u via de app van Woolsocks uw cashback aanvragen. Dit bedrag wordt op uw rekening teruggestort. Uiteraard is de cashback per deal anders en kijk voordat u iets online koopt of er een lopende deal van dit merk of deze winkel bij Woolsocks actief is. U vindt alle deals heel gemakkelijk in uw app die gratis te downloaden is via de bekende Stores.

Alle ins-en-outs over deze app vindt u op de website van Woolsocks of door op 'Bekijk de aanbieding' te klikken.

-- Reclame --

U zal ook houden van :

De Vlaamse overheid steunt op allerlei manieren initiatieven die bijdragen aan het beschermen of verbeteren van het milieu. We kennen natuurlijk de verschillende vormen van duurzame energie waarvoor u...

Gepubliceerd op Bekijk de aanbieding
-- Reclame --
-- Reclame --

Onze laatste aanbiedingen

-- Reclame --