-- Reclame --
Gepubliceerd op

Colruyt uit onderzoek de goedkoopste supermarkt

tips
Gepubliceerd op

Helaas is door verschillende factoren de prijs van onze dagelijkse boodschappen flink gestegen. We betalen helaas een stuk meer dan we gewend zijn, maar uit onderzoek is gebleken waar u uw boodschappen het goedkoopst kunt doen. U leest erover in dit artikel van Super Slim.

Laagste prijzen

Bij Colruyt kunt u het goedkoopst uw boodschappen doen en het fijne is dat er door heel België vestigingen zijn dus u hoeft nooit ver te rijden om goedkoop uw boodschappen te kunnen doen. Het onderzoek is gedaan voor een gemiddelde winkelkar gevuld met producten die wekelijks gekocht worden. Colruyt kwam hier overduidelijk als winnaar uit.

3 andere ketens

Dit onderzoek is gedaan vanuit Colruyt en in totaal zijn er 3 andere supermarktketens vergeleken. Het gaat om Albert Heijn, PLUS en Jumbo. Maar liefst 47 producten zijn vergeleken. De drie andere supermarkten waren 35%, 27%, en 15% duurder. U weet dus nu waar u voortaan het best uw wekelijkse boodschappen kunt doen.

Het hele onderzoek kunt u teruglezen door op 'Bekijk de aanbieding' te klikken.

-- Reclame --

U zal ook houden van :

De Vlaamse overheid steunt op allerlei manieren initiatieven die bijdragen aan het beschermen of verbeteren van het milieu. We kennen natuurlijk de verschillende vormen van duurzame energie waarvoor u...

Gepubliceerd op Bekijk de aanbieding
-- Reclame --
-- Reclame --

Onze laatste aanbiedingen

-- Reclame --