-- Reclame --
Gepubliceerd op

€967 aan Maxi-Cosi uitzet winnen t/m 31 december

Prijsvragen
Gepubliceerd op

Het kiezen van de juiste en voordeligste zorgverzekering voor uzelf uitkiezen is geen gemakkelijke klus. Mocht u gezinsuitbreiding krijgen dan is het ook belangrijk om na te denken over welke zorgverzekering er het best bij deze situatie past. Deze winactie laat u hierover nadenken, levert u informatie en een grote prijs op.

Maxi-Cosi uitzet €967

Iedereen die dit kalenderjaar deelneemt aan de winactie van LM Plus maakt kans om een uit van Maxi-Cosi met een waarde van €967 te winnen. Om precies te zijn gaat het om de wandelwagenset Adorra bestaande uit een voetenzak, draagmand, wandelwagen en autostoel. Daarnaast ontvangt u van LM Plus informatie over wat de zorgverzekering precies inhoudt en ziet u direct welke voordelen het heeft voor u en uw kleintje.

Huidige zorgverzekering

Deelnemen kan door op uiterlijk 31 december 2023 het online formulier in te vullen. Geef uw contactinformatie door, uw geboortejaar en de datum dat u uitgerekend bent. Ook wil LM Plus graag weten wat uw huidige zorgverzekering is. Stem in met het wedstrijdregelment en wacht geduldig af of u de winnaar wordt van deze grote prijs.

Ga naar de website van LM Plus of klik op 'Bekijk de aanbieding'.

-- Reclame --

U zal ook houden van :

-- Reclame --
-- Reclame --

Onze laatste aanbiedingen

-- Reclame --