-- Reclame --
Gepubliceerd op

Gratis registratie Bel Me Niet Meer lijst

tips
Gepubliceerd op

U zit lekker te genieten van een kop koffie of u bent in een belangrijke vergadering en wordt gebeld. U neemt zonder na te denken op en krijgt een telefonisch verkoper aan de lijn. Wie zit daar op te wachten? Waarschijnlijk erg weinig mensen. Wist u dat u hier gratis iets aan kunt doen? Wij van Super Slim vertellen u er alles over.

Speciale lijst

U kunt zich via DNCM, Do Not Call Me, gratis laten registeren om op een lijst te komen, zodat u in het vervolg niet meer ongevraagd telefonisch kunt worden gecontacteerd door verkopers. Bedrijven zijn bij wet verplicht om de Bel Me Niet Meer lijst te kopen. U kunt daarom dus niet meer door bedrijven gebeld worden.

Online registratie

Het is via de website van DNCM heel eenvoudig om u gratis te laten registeren. Maak uw profiel aan en voeg uw contactinformatie toe, meer hoeft u niet te doen. Het registreren voor deze lijst garandeert niet dat u helemaal niet meer gebeld zult worden door telefonische verkopers.

Geef uw contactgegevens door via 'Bekijk de aanbieding'.

-- Reclame --

U zal ook houden van :

De Vlaamse overheid steunt op allerlei manieren initiatieven die bijdragen aan het beschermen of verbeteren van het milieu. We kennen natuurlijk de verschillende vormen van duurzame energie waarvoor u...

Gepubliceerd op Bekijk de aanbieding
-- Reclame --
-- Reclame --

Onze laatste aanbiedingen

-- Reclame --