-- Reclame --
Gepubliceerd op

Uw mening geven over Vlaamse media en geld verdienen kan bij MediaPanel

Prijsvragen
Gepubliceerd op

Er wordt op veel verschillende manieren onderzoek gedaan en veel verschillende onderwerpen en thema's worden gebruikt. De mening van mensen is hierbij vaak erg belangrijk. Zo onderzoekt MediaPanel de mening van mensen over de Vlaamse media. Dit kan u leuke voordelen opleveren. Lees er hieronder alles over.

Waardebonnen & loterijen

Als lid van MediaPanel zal u gevraagd worden om uw mening te geven over Vlaamse media. Door dit te doen spaart u punten. De punten leveren u waardebonnen op die u kunt inzetten in verschillende (web)shops. Ook wordt er maandelijks een loterij gehouden met een prijzenpot van €500.

Neem de voorwaarden door

Het aanmelden voor MediaPanel kan heel gemakkelijk via de website. Lees wel eerst even de voorwaarden goed door, zodat u precies weet wat er van u wordt verwacht en wat het u kan opleveren. Wij verzekeren u dat het u meer gaat opleveren dan dat het u aan energie gaat kosten.

U aanmelden kan door op 'Bekijk de aanbieding' te klikken of door naar de website van MediaPanel te gaan.

-- Reclame --

U zal ook houden van :

De Vlaamse overheid steunt op allerlei manieren initiatieven die bijdragen aan het beschermen of verbeteren van het milieu. We kennen natuurlijk de verschillende vormen van duurzame energie waarvoor u...

Gepubliceerd op Bekijk de aanbieding
-- Reclame --
-- Reclame --

Onze laatste aanbiedingen

-- Reclame --